Convocatòria de roda de premsa

SOS Empordanet, amb el suport de tretze entitats empordaneses: Salvem l’Empordà, Iaden, Amics de Corçà, Cap Variant, Grup de Defensa del Patrimoni del Baix Empordà, Ardenya Patrimoni i Natura, L’Ateneu, Col.lectiu d’Ecologistes de Calonge, Gent del Ter, Defensem el Territori, Salvem El Crit-Arítjol, , L’Aguait de l’Empordà i Xarxa Emporda; i d’altres com: Associació de Naturalistes de Girona, No a la Incineradora de la Vall del Ges, Limnos, Ecologistes de Catalunya i Ecologistes de Catalunya en Acció, us convoquem a l’acte que tindrà lloc el proper divendres 27 de febrer a les 11 del migdia a la carretera C-66 davant la casa de l’esculptor Abres, a La sortida de la Bisbal d’Empordà (direcció Girona).

A aquesta hora es penjarà en una valla publicitaria amb un cartell de denúncia dels perjudicis provocats sobre el territori per la construcció de l’autovia de les Gavarres (Girona-Palamós).

L’acte inclourà la lectura d’un manifest per part de la presidenta de SOS Empordanet i la lectura d’un text escrit per nens de La Bisbal d’Empordà.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb SOS Empordanet a: info@sosempordanet.org

SOS Empordanet
info@sosempordanet.org
http://sosempordanet.blogspot.com
tf. 686 283 329

NOTA: S’adjunten el manifest, planell del lloc de convocatòria i imatge del cartell que es penjarà a la valla publicitària.

Imatge del cartell que es penjarà a la valla publicitària. Foto: SOS Empordanet.

Imatge del cartell que es penjarà a la valla publicitària. Foto: SOS Empordanet.