POEMA DEDICAT A L’ARBRE

 Caminant, escolta:

Jo, soc la fusta del teu bressol, el tauló de la teva barca, el suport de la teva taula, la porta de la teva casa…, el mànec de la teva eina, el bastó de quan siguis vell, soc  el fruit que t’alimenta…Jo, soc l’ombra que et protegeix de la calor de l’estiu, soc el perfum que t’envolta, el refugi de les aus que amb els seus cants t’alegren les hores tristes…Jo, soc la llenya que escalfa la teva llar en els freds dies d’hivern, soc la vorera del camí, la visió de la muntanya…,…i al final de la teva vida jo serè la fusta del teu taüt. 

.Per tot això, caminant, que em contemples, tu que em vas plantar amb les teves mans i que pots considerar-me amic, per tot això mira’m, però no em facis mal.

  Rabindranah Tagore, Calcuta 1861-1941

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .