VOLEM SENTIR LA TARDOR!

Musics i poetes han lloat  la  tardor com una estació especialment bella,  entre altres coses pel cromatisme que prenen les fulles dels arbres i per les catifes que es formen quan cauen sobre  boscos i els jardins….
En prou feines acabem  de deixar l’estiu, amb unes temperatures per sobre dels 30 graus, i els serveis de jardineria  de molts ajuntaments del país, ja han posat en marxa les serres elèctriques per podar desesperadament els arbres dels carrers, places i placetes.

Els ciutadans  tenim dret a gaudir dins els nostres parcs, sense tenir de fugir a la muntanya, de l’espectacle que ens ofereix la tardor, veient esgrogueir les capçades dels arbres i podent trepitjar les fulles del terra   ,  flairant aquell olor dolç que desprenen. I així sentir  el pas de les estacions.
Agrairem  als responsables del “manteniment” dels nostres parcs,  que no els converteixin en parcs temàtics, (afortunadament en desús!).
Deixem que caiguin les fulles, deixem gaudir de ‘l espectacle de la tardot als  ciutadans…. I si cal, després s’escombren.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .