C-31: i ara les llums

Carta al director

Igual que molts empordanesos,  cada cop que circulo per la nova C-31,  no puc deixar  d’ indignar-me en veure la moguda, el malbaratament absolutament innecessari     que aquest nou traçat (que no condicionament com confonen  els cartells indicatius de PTOP) ,  representa  pel ciutadà i pel país. Es indignant com en moments  de crisi, amb tantes altres  prioritats sobre la taula, el Conseller de Política Territorial digui amb orgull “ estic convençut que la nova C-31 és una oportunitat guanyada per la millora del paisatge…” Dilapidar innecessariament  milions d’euros per  dinamitar el territori, transfigurant el paisatge d’ una plana, cantada per poetes com Fages de Climent, Maragall, Pla i tants altres. Es això una millora?
Ahir  vespre, mentre hi passava, de sobte em va venir un pensament :S’ha acabat la dolça foscor de la plana. L’impacta d’aquest nou traçat,  no tant sols  serà de dia. Encara queda pendent la  fase ineludible de la  il•luminació.

Així doncs, ben aviat , si Deu no hi posa remei, i per primer cop a la historia,  el cel d’aquest tros d’Empordà, serà inundat per la contaminació lumínica de milers de faroles. També absolutament  innecessàries.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .