El menyspreat til.ler centenari de la Bisbal d’E.

20140516_133249_resized Al Ajuntament ,als responsables de poda, i a la brigada de jardineria de la Bisbal:       Es un fet negativement  significatiu, que en els  nostres pobles no existeixin ” arbres exemplars”, com a la resta de paisos europeus, per culpa de les podes brutals, totalment innecessàries, que any rere any se’ls hi apliquen .El til·ler centenari davant el Consell Comarcal n’es un exemple  que desenvoluparía una capçada magnífica, si no hagués estat sotmès a podas a brocada que de continuar, l’aniran emmalaltint fins la mort.   En uns moments de canvi climàtic inminent no podem oblidar la funció importantíssima dels arbres en el nostre planeta i a les nostres ciutats, i  per tant cal saber cuidar.los i tractar. los com a essers vius, que es desenvolupen, creixen i moren.