Els pobles forn

Darrerament, els petits municipis, amb la intenció d’endreçar “els seus carrers, s’han dedicat a cobrir –los amb una espesa capa d’asfalt, remarcant les voreres amb modernes pilones de ferro multi disseny dissuassòries per tots aquells que tinguin la temptació d’aparcar, però… com sempre s’han oblidat de plantar arbres, fet que, en aquests mesos que la calor apreta, es converteixen en autèntics forns.

Per posar un exemple, proposem anar al pàrquing de les afores d’Ullastret, fer una caminada pel casc antic i dinar en un d’aquells restaurants tan ben instal•lats sota les sombrilles i sobre l’asfalt… Comprovareu com a qualsevol turista o visitant li marxen ràpidament les ganes de tornar-hi.

Un poble sense arbres és un poble sense vida.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .