Adeu gambes de Palamós!!

creuer6Als empordanesos i altres enamorats de la Costa Brava acostumats a menjar  bon peix,  ja ens en podem anar despedint. Adeu al peixet freigit,adeu a les gambes de Palamos , adeu a les garoinades! Com sempre, els materialisme a la nostre societata ès imparable, els diners van per davant de tot. Els ajuntaments donen preferència als  immensos creuers que ja recalen en els  fràgils ports de les nostres cales,  (fet que anirà in crescendo…) destruint per sempre allò que fins avui, desde fa milers d’anys ens oferia la Mare Natura per el nostre gaudi: els ecosistemes submarins  i la fauna abundant que allà hi habitava.

Cal dir , pero, que  ho han compensat  “protegint ” les illes Medes…

Dos mil apartaments a la platja de Pals, luxosa urbanitzacion a una cala verge de Tossa…  immensos vaixells que empastifaran de petroli i soroll les ja contaminades aigües de les nostres cales.

Cal reconèixer que som un país   exemple  de creixement sostenible . D’aquest creixement en diguem progrés.

Els llegat dels nostres nets seran meduses i xatarra.