latas i plásticos una plaga en todo el pais.

CULTURA I PLÀSTICS

Hi ha moltes maneres de mesurar la cultura d’un país. Es altament significativa la visió de cunetes, camins i carreteres farcides de plàstics, llaunes, tetrabrics i tota mena de brossa. Això nomes s’aprèn de petit, a l’ escoles,  en els escassos programes d’educaciò i ética a la televisió, als medis de comunicaciò  per grans i per infants.

Ciclistes equipats amb les millors vestimentes, motoristes fent soroll,  nois amb cotxes tot terreny d’alta gama, caçadors … lo millor del país llençant  escombreries per les cunetes. Vist això i malgrat les nostres qualitats, no ens queda mes remei d’acceptar que som un país ” cutre” . El mal comença per aquells  que tindrien d’educar  els nostres defectes,  d’ implantar  lleis i sancions per evitar que això succeís, però tenen masses problemes. Amb aquest comportament, mai  podrem arribar  al nivell d’ Europa.