Les rotondes de Llofriu, Parlavà i altres

És evident que per als que manen caminar per les voreres i utilitzar el transport públic no són els hàbits normals per desplaçar-se. Malgrat que sembla que els regidors de medi ambient no entenguin que plantar floretes no és la solució, ja comença a ser hora que els ciutadans reivindiquin l’absoluta manca d’arbrat d’ombra. És fet de nivell de país tercermundista que a hores d’ara reformin nuclis urbans i carrers, els ofeguin amb asfalt, formigó, bancs de disseny, i no hi posin ni un trist arbre (les fulles embruten!).

Així es queixava un ciutadà per la reforma del carrer Progrés de l’Hospitalet de Llobregat, i uns altres es queixaven del mateix problema amb una imatge esperant l’autobús sota el sol tòrrid, buscant una ombra…

Acaben d’inaugurar la rotonda de Llofriu. Com altres: voreres impecables, fanals abundants, parada d’autobús, tot perfecte… Però, com sempre, ni un arbre!! Són massa cars? Amb el preu d’un fanal (2.000 euros) podríem omplir la rotonda de plàtans… (20 euros). Després, amb les seves campanyes publicitàries, pretenen que la gent camini i utilitzi el transport públic… Si ens ho posessin més humà estic convençuda que així seria.

Carta al director publicada a El Punt el 5 de juliol de 2017. Podeu fer la consulta online fent clic aquí.