volem sentir la tardor

VOLEM SENTIR LA TARDOR!

Musics i poetes han lloat  la  tardor com una estació especialment bella,  entre altres coses pel cromatisme que prenen les fulles dels arbres i per les catifes que es formen quan cauen sobre els boscos i els jardins….

En prou feines acabem  de deixar l’estiu, amb unes temperatures per sobre dels 30 graus, i els serveis de jardineria  de molts ajuntaments del país, ja han posat en marxa les serres elèctriques per podar desesperadament els arbres dels carrers, places i placetes.

Els ciutadans  tenim dret a gaudir dins els nostres parcs, sense haver de fugir a la muntanya, de l’espectacle que ens ofereix la tardor, veient esgrogueir les capçades dels arbres i podent trepitjar les fulles del terra amb la mainada  ,  flairant aquell olor dolç que desprenen. I així notar el pas de les estacions.

Agrairem  als responsables del “manteniment” dels nostres parcs,  que no els converteixin en parcs temàtics, (afortunadament en desús!).

Deixem que caiguin les fulles…. I si cal, després s’escombren.